אוקונומיאקי (בסגנון הירושימה)
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. לך לחנות ותביא רוטב ווסטרשייר, שמן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אוקונומיאקי בסגנון הירושימה, אוקונומיאקי בסגנון קנסאי, ו חביתה בסגנון אוקונומיאקי.
הוראות
מערבבים את הקמח ואת dashi עד חלקה.
מחממים את השמן במחבת על אש בינונית-נמוכה.
יוצקים 1/4 כוס הבלילה לתוך המחבת בצורת מעגל על פני 6 אינץ ' ולתת לו לבשל לרגע.
מניחים חצי כרוב על גבי ואחריו חצי נבטים, שרימפס ובייקון ולבסוף לטפטף עוד קצת הבלילה על גבי להחזיק את הכל ביחד.מבשלים עד התחתון הוא חום זהוב, על 6-10 דקות, להעיף ולבשל עד הבייקון הוא פריך, על 6-10 דקות.בינתיים לחמם מחצית האטריות במחבת אחרת וליצור אותם בעיגול בערך באותו גודל כמו אוקונומיאקי.
להעביר את okonomiyaki על גבי האטריות ולחץ למטה בחוזקה.מטגנים ביצה במחבת השנייה, שוברים את החלמון וכאשר הוא כמעט להגדיר, להעביר את okonomiyaki על גבי ולחץ בחוזקה.חזור על עוד אוקונומיאקי.
מגישים את הצד ביצה אוקונומיאקי למעלה עם רוטב אוקונומיאקי, מיונז, katsuobushi, בצל ירוק aonori.