אורגנו-כוסברה-שפשף טורקיה
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? טורקיה אורגנו-כוסברה שפשף יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 70 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם טורקיה, מלח, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. נסו אורגנו-כוסברה-שפשף טורקיה, פפריקן וכוסברה שפשפו סטייקים עם סלסה בכתום-כוסברה, ו לימון ואורגנו-Paillards עוף שפשף (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מטורקיה. יש לשטוף את טורקיה במים קרים, ולייבש את הטפיחה. לקצץ עודף שומן.
מערבבים אורגנו, כוסברה, קליפת לימון, מלח ופלפל בקערה. לשפשף תערובת על העור.
מניחים שום ולימון בחלל; לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה.
מניחים הודו, השד בצד למעלה, על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 1 שעה, לכסות את השד עם רדיד.
אופים 2 שעות נוספות או עד מדחום מוכנס ב רשם הירך 18