אורז אדום עם תרד ודובדבנים יבשים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אורז אדום עם תרד דובדבנים יבשים. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו מלח כשר, דובדבנים, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו תרד נבול עם דובדבנים יבשים וצנוברים, אורז בר עם דובדבנים יבשים, ו אורז כורכום עם אגוזי קשיו ודובדבנים יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את האורז האדום, 3 כוסות מים ו 1/2 כפית מלח בסיר בינוני. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד שהאורז רך, כ 45 דקות. (
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת עמוקה גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל; מפזרים את הסוכר ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב, עד הבצל רך, על 5 דקות.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ודובדבנים יבשים; מבשלים, ערבוב, עד הבצל הוא חום זהוב, כ -7 דקות נוספות.
מערבבים את האורז מוכן לתוך תערובת הבצל.
מוסיפים את התינוק תרד ומיץ תפוזים ומערבבים עד התרד הוא רק נבול, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.