אורז אסור מטוגן
אורז אסור מטוגן נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך מלח ופלפל, שום, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו פילאף אורז אסור, אורז אסור עם שרימפס, ו סלט אורז אסור (מתכונים דומים).
הוראות
שים את שיני השום על גיליון כפול של רדיד ורסס עם שמן צמחי. לאטום את נייר הכסף סביב השום ואופים במשך כשעה, עד השום רך ומקורמל.
בואו להתקרר, ואז לקרר בין לילה.
בינתיים, בסיר, לכסות את האורז השחור עם המים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך כ -20 דקות, עד שהמים נספגים והאורז הוא פשוט רך.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 10 דקות.
מורחים את האורז על תבנית אפייה גדולה ושטופה ולתת להתקרר לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים בין לילה.
במחבת גדולה ועמוקה, מבשלים את הבייקון על אש מתונה עד פריך, על 6 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת.
יוצקים את כל השומן במחבת ומוסיפים 2 כפות שמן.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 6 דקות. מערבבים את הבייקון, אורז שחור ושום קלוי ומערבבים על חום גבוה בינוני עד התחמם, על 3 דקות. מערבבים ברוטב סויה ומתבלים במלח ופלפל לבן.
מעבירים לקערות, מקשטים עם הבצל הירוק ומגישים מיד.