קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

אורז בסגנון ברצלונה

אורז בסגנון ברצלונה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו אורז בסגנון ברצלונה. מנה אחת מכילה 736 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם נקניקיית צ'וריסו, פפריקה, ירכי עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון 68%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פינצ'וס, סגנון ברצלונה, ברצלונה כלב, ו פאלן בברצלונה: קונספירציה.

הוראות

1
שוטפים את נתחי העוף ומייבשים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
2
מערבבים את האורגנו והפפריקה עם מעט מלח ופלפל בקערה קטנה. משפשפים את תערובת התבלינים על כל העוף ומניחים בצד למשך 1 עד 2 דקות
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים את השמן במחבת פאייה או במחבת רדודה רחבה על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן מתחיל לעשן מוסיפים את הצ ' וריסו ומבשלים עד שהשמן בצבע אדום תוסס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוציאים את הצ ' וריסו לפלטה מרופדת במגבת נייר, ואז מוסיפים את העוף, העור כלפי מטה ומשחימים אותו, הופכים בעזרת מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מוציאים את העוף לפלטה עם הצ ' וריסו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
6
מחזירים את התבנית לכיריים ומורידים את האש לבינונית. כעת הכינו סופריטו על ידי הקפצת השום והבצל בשמן שנותר בתבנית למשך 7 עד 10 דקות, עד שהם מתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את העגבניות ומבשלים את הכל עד שהתערובת מתקרמלת מעט והטעמים מתמזגים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
8
שלב זעפרן עם 3 כוסות מים חמים או ציר והניח לתלול מספר דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
9
מוסיפים את מי הזעפרן לתערובת העגבניות. מקפלים את האורז לסופריטו, תוך ערבוב לציפוי הגרגירים.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
10
מוסיפים את העוף השמור והצ ' וריסו, ואז את הצדפות. מבשלים כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
11
מוסיפים את השרימפס והלובסטר (הצד החתוך כלפי מטה). תן לפאייה כמה מערבבים טובים כדי להכניס את כל החלקים, ואז פשוט תן לזה להתבשל, בלי לערבב, עד שהאורז הוא אל דנטה, בערך 15 דקות. מפזרים את האפונה מעל וממשיכים לבשל עוד 5 דקות, עד שהפאייה נראית רכה ולחה. (לפאייה האידיאלית יש תחתית אורז קלויה הנקראת סוקרט.) ואז תן לו לנוח מהאש למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
12
מקשטים בפטרוזיליה ומגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר