קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

אורז בסגנון ברצלונה

אורז בסגנון ברצלונה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו אורז בסגנון ברצלונה. מנה אחת מכילה 736 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם נקניקיית צ'וריסו, פפריקה, ירכי עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון 68%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פינצ'וס, סגנון ברצלונה, ברצלונה כלב, ו פאלן בברצלונה: קונספירציה.

הוראות

1
שוטפים את נתחי העוף ומייבשים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
2
מערבבים את האורגנו והפפריקה עם מעט מלח ופלפל בקערה קטנה. משפשפים את תערובת התבלינים על כל העוף ומניחים בצד למשך 1 עד 2 דקות
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים את השמן במחבת פאייה או במחבת רדודה רחבה על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן מתחיל לעשן מוסיפים את הצ ' וריסו ומבשלים עד שהשמן בצבע אדום תוסס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוציאים את הצ ' וריסו לפלטה מרופדת במגבת נייר, ואז מוסיפים את העוף, העור כלפי מטה ומשחימים אותו, הופכים בעזרת מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מוציאים את העוף לפלטה עם הצ ' וריסו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
6
מחזירים את התבנית לכיריים ומורידים את האש לבינונית. כעת הכינו סופריטו על ידי הקפצת השום והבצל בשמן שנותר בתבנית למשך 7 עד 10 דקות, עד שהם מתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את העגבניות ומבשלים את הכל עד שהתערובת מתקרמלת מעט והטעמים מתמזגים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
8
שלב זעפרן עם 3 כוסות מים חמים או ציר והניח לתלול מספר דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
9
מוסיפים את מי הזעפרן לתערובת העגבניות. מקפלים את האורז לסופריטו, תוך ערבוב לציפוי הגרגירים.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
10
מוסיפים את העוף השמור והצ ' וריסו, ואז את הצדפות. מבשלים כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
11
מוסיפים את השרימפס והלובסטר (הצד החתוך כלפי מטה). תן לפאייה כמה מערבבים טובים כדי להכניס את כל החלקים, ואז פשוט תן לזה להתבשל, בלי לערבב, עד שהאורז הוא אל דנטה, בערך 15 דקות. מפזרים את האפונה מעל וממשיכים לבשל עוד 5 דקות, עד שהפאייה נראית רכה ולחה. (לפאייה האידיאלית יש תחתית אורז קלויה הנקראת סוקרט.) ואז תן לו לנוח מהאש למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
12
מקשטים בפטרוזיליה ומגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר