אורז בר ותבשיל צדפות
אורז בר ותבשיל צדפות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים שלך. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, ופסקאטרי מגיש 12 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קונסום בקר, טימין, רוטב פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כלמתכונים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 45%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: תבשיל אורז בר צדפות, אורז בר ותבשיל צדפות, ו תבשיל אורז פראי.
הוראות
בסיר גדול מניחים את האורז, הקונסומה והמים. מביאים לרתיחה ומרתיחים במשך 5 דקות. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהאורז רך, כ -20 דקות. מערבבים פנימה חמאה.
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
מניחים חצי אורז בתבנית אפייה גדולה. מכסים בצדפות מתובלות במלח, פלפל ורוטב חם לפי הטעם. למעלה עם האורז הנותר.
מחממים מרק פטריות, חצי וחצי, אבקת בצל, טימין ואבקת קארי.
יוצקים מעל תערובת אורז וצדפות.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות.