אורז בר ממולא בדובדבנים מיובשים ופקאן קלוי
מילוי אורז בר עם דובדבנים מיובשים ופקאן קלוי דורש בערך 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנות ראשונות המשמש 12. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אורז חום, אגוזי פקאן, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 52%. מתכונים דומים: אורז בר עם דובדבנים מיובשים ופקאן קלוי, מלית מחיטה מלאה עם דובדבנים מיובשים ופקאן, ו אורז בר עם דובדבנים מיובשים.
הוראות
מחממים 2 כפות חמאה בסיר גדול על אש בינונית; מערבולת לציפוי.
מוסיפים כרישה, טימין ו 1/2 כפית מלח; הקפיצו 8 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים 3 כוסות מים, מרק עוף ואורז בר; מכסים. הגבירו את האש לגבוהה; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 30 דקות. מערבבים אורז חום; מכסים ומבשלים 30 דקות.
מחממים 2 כפות חמאה שנותרו על אש גבוהה במחבת גדולה; מערבולת לציפוי.
מוסיפים לפת, סלרי, גזר, ואת הנותרים 1/2 כפית מלח; מטגנים 1 דקה. מנמיכים את האש לבינונית; מבשלים 4 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
שלב בקערה גדולה תערובת אורז, תערובת לפת, אגוזי פקאן, דובדבנים ובצל. כפית מלית לתוך זכוכית 13 איקס 9 אינץ ' או תבנית אפייה קרמית. מכסים בנייר כסף; אופים בחום של 400 למשך 20 דקות או עד שנוזל נספג.
תן לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.