אורז ועדשים ברוטב עגבניות מתובל
, המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו בצל, מים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: רוטב עגבניות חריף עם עדשים וביצים אפויות, ארוחת ערב: קושארי (אורז, עדשים ופסטה ברוטב שום עגבניות), ו פולנטה עם עדשים עגבנייה מתובלת.
הוראות
כדי להכין רוטב, חום 1 כף שמן בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל קצוץ למחבת, ומבשלים 15 דקות או עד הזהב, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים שום; מבשלים 2 דקות. מערבבים 1/2 כפית מלח, פלפלים ועגבניות; מבשלים 10 דקות או עד עבה מעט.
העברת תערובת עגבניות למעבד מזון; תהליך 1 דקה או עד חלקה. תתחמם. לנגב מחבת יבש עם מגבות נייר.
כדי להכין koshari, חום 3 כפות שמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים בצל פרוס; מבשלים 15 דקות או עד חום זהוב עמוק, ערבוב לעתים קרובות.
הסר בצל עם כפית מחוררת לכמה שכבות של מגבות נייר; להפריש. החזירו את המחבת לחום בינוני.
להוסיף vermicelli; saut 2 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות. תניח בצד.
שלב 5 כוסות מים ועדשים בסיר בינוני; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 30 דקות או עד שהעדשים מכרזים.
הסר מהחום; להוסיף vermicelli, ערבוב היטב לשלב. לעטוף מגבת מטבח נקייה סביב המכסה, ולכסות תערובת עדשים; לתת לעמוד במשך 10 דקות או עד ורמיצ ' לי הוא רך.
מוסיפים אורז 1 כפית מלח לתערובת עדשים; מוך עם מזלג.