קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

אורז זעפרן

אורז זעפרן
אם יש לך חוטי זעפרן, מים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אורז זעפרן או אורז קיסרי, איך לעשות אורז זעפרן, המרכיב הסודי (זעפרן): זעפרן אורז תפוז פילאף עם אורזו וצנוברים, ו אורז זעפרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל ולערבב עד הבצל הוא מאוד רך וחום כהה, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
יוצקים אורז ומערבבים למעיל. מערבבים במים, פתיתי פטרוזיליה, זעפרן, ו 3 טיפות של צבע מאכל צהוב (אופציונלי). להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד המים נספגים, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון צהובצבע מזון צהוב
פטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת
זעפרןזעפרן
מיםמים
אורזאורז