תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קונפטי אורז חום. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 90 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . אם יש לך ברוקולי, מלח, מרגרינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: אורז חום קונפטי, עוגיות קונפטי חמאה חומה עבור "הבלוג-יום השנה" שלי, ו ריזוטו אורז חום (ומדוע אורז חום עדיף על אורז לבן).
הוראות
1
להמיס מרגרינה במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני. מבשלים אורז, פטריות ובצל במרגרינה כ -3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך. מערבבים במים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
¼ כוס קמח גדושה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם; להפחית את החום.
3
מכסים ומבשלים על 50 דקות או עד אורז הוא רך; לנקז במידת הצורך. מערבבים ירקות ומיץ לימון.