אורז ירקות הודי
הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לך ירקות, גארם מסאלה, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: אורז ירקות הודי, אורז ירקות הודי, ו אורז קפוא (אורז הודי עם יוגורט).
הוראות
במחבת גדולה שמן חום על חום בינוני בצל מטגן וכמון עד בצל רך, אבל לא השחמה. יש לשטוף את העלייה מספר פעמים ולנקז היטב.
מוסיפים את האורז למחבת עם הבצל ויוצקים 2 כוסות מים. מערבבים במלח, garam masala וירקות. מכסים את המחבת ומגבירים את החום לגבוה.
מביאים את התערובת לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך, שמירה על האורז מכוסה בכל עת. לאחר בישול במשך כ 10 דקות, בעדינות לערבב את האורז כדי להפיץ את התבלינים באופן שווה. מבשלים 25 עד 30 דקות, או עד שכל המים התאדו והאורז רך.