אורז מטוגן אינדונזי
המתכון אורז מטוגן אינדונזית יכול לספק את הכמיהה הסינית שלך בסביבה 912 שעות. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו ליווי: מלפפון; טריזים של ביצה קשה, qt פלוס 3 כפות שמן צמחי, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: אורז מטוגן אינדונזי, אורז מטוגן אינדונזי עם מקרל, ו שרימפס אינדונזי מטוגן אורז חום.
הוראות
יש לשטוף אורז במסננת גדולה ולנקז היטב. להביא אורז, מים, ו 1 1/2 מרק עוף כוסות לרתיחה מתגלגלת מלאה בסיר כבד 4 ליטר. מחבת כיסוי, ואז להפחית את החום נמוך מאוד לבשל עד הנוזל נספג ואורז הוא רך, על 15 דקות.
הסר מחבת מחום ולתת אורז לעמוד, מכוסה, 5 דקות. להתפיח בעדינות עם מזלג, ולאחר מכן להעביר קערה רדודה גדולה או תבנית אפייה רדודה גדולה להתקרר לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות. אורז צונן, מכוסה, 8 עד 12 שעות.
חום 1 ליטר שמן בסיר 4 ליטר מעל חום גבוה עד מדחום רושם 191°. בעדינות טיפה 2 krupuk לתוך שמן, ואז מטגנים עד שהם צפים אל פני השטח, להתכרבל, ולהרחיב, על 20 שניות. הפעל krupuk מעל ומטגנים עד זהב חיוור, כ -10 שניות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז. מטגנים הנותרים krupuk ב 3 קבוצות באותו אופן, העברת מגבות נייר כדי לנקז, ואז מגניב לשבור לחתיכות.
לשבור את האורז לדגנים בודדים עם האצבעות.
חום שנותר 3 כפות שמן ווק מעל חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן להוסיף שאלוט ומערבבים 1 דקה.
מוסיפים שום ומערבבים 30 שניות.
מוסיפים עוף ומטגנים עד בחוץ הוא כבר לא ורוד, על 2 דקות.
מוסיפים שרימפס, צ ' ילי ומלח ומערבבים עד שרימפס מבושלים רק דרך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים 1/4 מרק כוס הנותרים עם מאניס ketjap ואורז ומערבבים ומטגנים עד אורז מחומם דרך, כ 2 דקות.
הסר ווק מחום ומערבבים ברוטב דגים וצדפות עד בשילוב היטב.
מגישים נאסי גורנג על מגש עם krupuk, פרוסות מלפפון, וביצים קשות.
* זמין ב adrianascaravan.com.
Krupuk יכול להיות מטוגן 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.