אורז מטוגן אינדונזי עם מקרל
המתכון אורז מטוגן אינדונזי עם מקרל יכול להתבצע בעוד כ-20 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 636 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 363 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הסינית הזאת. אם יש לך שמן זית, מלפפון, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אורז מטוגן אינדונזי, אורז מטוגן אינדונזי, ו שרימפס אינדונזי מטוגן אורז חום.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה או ווק. עצה בביצים מערבולת כדי מעיל הבסיס של המחבת. מבשלים 1 דקות, ואז להעיף ולבשל את הצד השני עד סט.
להסיר ולגסות לקצוץ לרצועות.
מוסיפים את הדבק קארי וסוכר ומטגנים במשך 1 דקות. עצה באורז ומערבבים מעיל במשחה, ולאחר מכן מוסיפים את בצל האביב ואפונה. מוקפץ במשך 2-3 דקות עד שהכל ממש חם.
מוסיף את רוטב הסויה, ואז בעדינות לזרוק דרך סרטי חביתה ומקרל.
מחלקים בין 4 קערות ומקשטים עם מלפפון.
מגישים עם רוטב סויה נוסף, אם אתה רוצה.