אורז מטוגן ירקות דורש סביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. מתכון זה מ Allrecipes יש 5 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לכם מלח, רוטב טריאקי, שמן בוטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ירקות אורז מטוגן, איך לעשות אורז מטוגן ירקות / אורז s, ירקות (לא) אורז מטוגן, ו אורז מטוגן ירקות.
הוראות
1
שמן חום בווק גדול או מחבת מעל חום בינוני גבוה. לבשל ביצה בווק חם, ערבוב ללא הרף, עד כבר לא לח, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מעבירים ביצה לצלחת ומחזירים את ווק לחום.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
לבשל ג ' ינג ' ר ושום במחבת עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים רוטב טריאקי, מיץ ליים, סוכר חום, מלח, פתיתי פלפל אדום לג ' ינג ' ר ושום; מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום למדיום, וממשיכים לבשל עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
דיאט קרם סודה
1 תות, קלוף
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
להתפורר אורז קר לתוך ווק. מערבבים אורז עם כף עץ, שוברים אורז לגרגרים בודדים כפי שהוא מתחמם; מוסיפים אפונה, גזר, ברוקולי ובצל ירוק. מבשלים ומערבבים תערובת עד הירקות רכים, 7 עד 10 דקות. מקפלים ביצה מקושקשת לתוך תערובת האורז; לבשל ומערבבים עד ביצה הוא מחומם, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ראטס מקורי Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.