אורז עם עשבי תיבול טריים נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. אם יש לכם בצל ירוק, עשבי תיבול, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אורז פילאף עם טונאן טרי ועשבי תיבול, אטריות אורז מתובל עם עוף טריאקי ועשבי תיבול טריים, ו נייר אורז טרי (אביב/קיץ) לחמניות W / עשבי תיבול וירקות ב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את האורז ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד מעט מבושל, על 10 דקות. מערבבים את עשבי תיבול בצל ירוק לנקז במסננת; עשבי תיבול יהיה להיאחז באורז.
מרכיבים שתצטרך
3
החזר את הסיר לצורב.
4
מוסיפים חצי מהחמאה וממיסים אותה על חום נמוך למדי.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את האורז ואת 4 כפות הנותרים של חמאה, מערבבים בעדינות מתבלים עם מלח. לכסות ולבשל במשך 15 דקות. תגדיל את האורז ותגיש.