אורז קרמי עם אפונה ופטריות
אם יש לכם בצל, מרק עוף, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוף מוקרם ופטריות עם אפונה, עוף עם פטריות שמנת ואפונה הצמד, ו פסטת אביב שמנת עם פטריות שיטאקה ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ומערבבים בצל ברוטב בסיר גדול על חום בינוני-גבוה 2 דקות. או עד למכרז.
מוסיפים פטריות; מבשלים 2 עד 3 דקות. או עד פטריות מכרז.
מוסיפים מרק ואפונה; מערבבים. מביאים לרתיחה.
מערבבים אורז וגבינה שמנת; כיסוי.
בואו לעמוד 8 דקות. מערבבים בגבינת לימון ופרמזן.