קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

אורז שחור עם דיונון

אורז שחור עם דיונון
אורז שחור עם דיונון הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 578 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם דיו דיונון, שמן זית, אורז פאייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דיונון וסלט אפונה שחור עיניים, דיונון מטוגן פו בוי עם אבוקדו ושמן צ'ילה שחור, ו דיונון מוקפץ עם מתכון רוטב שעועית שחורה.

הוראות

1
אם לדיונון יש זרועות, תרחיקו אותם מהגופה.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
2
חותכים את הדיונון לרצועות 1 אינץ'. ואז לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
3
יוצקים את מלאי הדגים לסיר, מכסים, ומביאים לרתיחה. שים מחבת גדולה על חום גבוה ולהוסיף את השמן.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
תוסיף את הדיונון. מטגנים במשך 2 דקות, עד הזהב במקומות.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
5
הוסף את sofrito ולהמשיך לבשל מעל חום בינוני במשך 10 דקות.
6
הוסף כפית מים אם sofrito מתחיל להיצמד לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את האורז, מערבבים אותו לתוך הדיונון. מטגנים במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפוך את החום גבוה ולהוסיף מצקת של מלאי, ערבוב ברציפות. לאחר שהמניה נספגה, הוסף מצקת נוספת וחזור עד 5 דקות חלפו. ממיסים את דיו הדיונון במעט מהמניות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
הוסף את זה לאורז, ולאחר מכן להמשיך להוסיף את שאר המניה. מבשלים את האורז לעוד 12 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
9
מוסיפים את הפיקדה וממשיכים לבשל עוד 2 דקות, או עד שהאורז נספג רוב הנוזל והוא פשוט רך לנשיכה. מתבלים במלח ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
10
Reprinted with permission from The Family Meal: Home Cooking with Ferran Adrià by Ferran Adrià, (C) © 2011 Phaidon Press