אורז שתיין עם אגוזים וגרגרים
אורז שתיין עם אגוזים וגרגרים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 394 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לך מלח ופלפל, מים, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. . מתכונים דומים: מרטיני אגוזים וגרגרים, יוגורט יווני עם פירות יער, אגוזים ודבש, ו עוגת קפה ללא גלוטן וחלב עם פירות יער וצנוברים.
הוראות
בסיר אחד, לשלב את אורז בר 3 כוסות מים. מביאים לרתיחה, מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים במשך 40 עד 50 דקות, או עד אורז רך ומים נספגים.
בסיר נפרד, לשלב את האורז החום 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים במשך 45 דקות, או עד אורז רך ומים נספגים.
לאחר שני סוגים של אורז סיימו בישול, פרושים על דפי אפייה להתקרר ויבש במשך כ 30 דקות.
בקערה גדולה, לשלב את אורז בר, אורז חום, פקאן, צימוקים, בצל ירוק, מנטה, מיץ תפוזים וגרירה. מערבבים את היין ושמן זית; מתבלים במלח ופלפל. לכסות ולהניח בצד במשך 2 שעות כדי למזג טעמים.