אורזו עם שרימפס ואפונה זעירה
אורזו עם שרימפס ואפונה זעירה הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, עלי טרגון, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: אורזו עם אפונה ונענע, גזרים ואפונה Orzo, ו מנטה אורזו ואפונה.
הוראות
מחממים סיר גדול מעל חום גבוה.
מוסיפים מרק למחבת; מביאים לרתיחה. מערבבים באורזו; להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, עד פסטה הוא אל דנטה ורוב הנוזל נספג (כ 10 דקות), ערבוב מדי פעם.
מחממים חמאה במחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני; מערבבים בשאלות וגרידת. מבשלים עד שאלות מתרכך (כ 3 דקות), ערבוב לעתים קרובות.
הוסף אפונה; לבשל עד אפונה הם ירוק בהיר (כ 2 דקות), ערבוב מדי פעם.
הסר מחבת מחום; מערבבים במיץ לימון, טרגון קצוץ, מלח ופלפל.
העברת תערובת אפונה לצלחת.
הוסף שרימפס orzo למחבת; לבשל עד מחומם דרך (כ 4 דקות), ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פרמזן למחבת; מערבבים עד שמנת. מערבבים בתערובת אפונה.
מעבירים ל 4 קערות, ומקשטים עם עלי טרגון וגרידת לימון פרוסה דק, אם תרצה בכך.