אורזו, פטה וסלט עגבניות עם מיוראם ויניגרט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Orzo, פטה, סלט עגבניות עם ויניגרט מרז'ורם. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 449 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קליפת לימון, שמן זית, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט אורזו ים תיכוני עם ויניגרט פטה, סלט פסטה אורזו עם גבינת פטה וויניגרט רימונים חמוציות, ו במיה בסגנון יווני עם עגבניות, פטה ומרג'ורם מ' השולחן הדרומי החדש (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל orzo בסיר של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
ניקוז. לשטוף מתחת למים קרים עד קריר.
לטאטא מיץ לימון, 5 כפיות מיורן, חרדל, קליפת לימון בקערה קטנה.
להקציף בשמן זית. להפריש 2 כפות ויניגרט.
מוסיפים ויניגרט הנותרים, גבינה, בצל, זיתים orzo; לזרוק מעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לכסות ולתת לעמוד 2 שעות כדי לאפשר טעמים להתפתח. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים סלט ויניגרט שנותר בנפרד.)
לזרוק עגבניות עם ויניגרט שמורות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מערבבים עגבניות לתוך אורזו.
מפזרים orzo עם הנותרים 1 כפית מרג ' ורם ומגישים.