אורכיט עם נקניק ועולש
לך לחנות ותביא שמן זית, נענע, פקורינו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Orecchiette עם נקניק, Orecchiette עם נקניק וכרוב, ו Orecchiette עם נקניק חריף (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 2 כפות שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים על חום גבוה בינוני, לשבור אותו עם כף עץ, עד השחמה, על 7 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הנקניק לצלחת.
מוסיפים את השום, פלפל אדום כתוש ואת שאר 2 כפות שמן זית למחבת ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את עולש עם כל מים נצמדים לעלים ומתבלים במלח. לכסות ולבשל עד נבול, על 2 דקות. לחשוף ולבשל עד עולש הוא רך והנוזל התאדה, על 5 דקות יותר.
מוסיף את הפסטה למחבת יחד עם נקניק, ציר עוף פקורינו ומבשלים על חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד הנוזל מופחת מעט שמנת, על 3 דקות. מערבבים את המנטה ומגישים מיד, עובר גבינה נוספת ליד השולחן.