אטריות ארוכות חיים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו אטריות ארוכות חיים, אטריות חיים ארוכות ראש השנה הסינית, ו ווק-אטריות לחיים ארוכות מטוגנות עם ירקות ראש השנה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת שומן ומלח.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז. תניח בצד.
מערבבים יין, רוטב הויסין, ו קורנפלור בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים חזיר; מערבבים למעיל. לכסות ולתת לעמוד 10 דקות.
מערבבים רוטב סויה כהה, רוטב צדפות, רוטב סויה דל נתרן, וסוכר בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף; מניחים תערובת בצד.
מחממים 1 כפית שמן בווק או מחבת גדולה על חום גבוה.
מוסיפים כרוב למחבת; מוקפץ 2 דקות.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת.
מוסיפים שום; מוקפץ 10 שניות או עד ריחני.
מוסיפים תערובת חזיר; מוקפץ 3 דקות או עד לסיום.
מוסיפים תערובת חזיר לקערה עם כרוב.
לנגב את המחבת נקייה עם מגבות נייר; לחזור לחום.
הוסף אטריות שמורות; מוקפץ 1 דקה.
מוסיפים בצל ותערובת רוטב סויה למחבת; מוקפץ 1 דקה.
מוסיפים תערובת חזיר; מערבבים לשלב. לבשל 1 דקה או עד חם.