אטריות בוטנים תאילנדיות מוקפצות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תאילנדי אטריות בוטנים מוקפץ. מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 112 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל אסייתי. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לכם ג'ינג'ר הקרקע, בצל, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה אדיר. נסו פשוט תאילנדי בוטנים אטריות מוקפץ ומטגנים + חדשות מרגשות, שרימפס תאילנדי מערבבים ומטגנים עם קישואים, ו 30 דקות פיקנטי תאילנדי בוטנים עוף & בטטה אטריות מוקפצים אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הספגטי, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 12 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
בינתיים, לטאטא את קורנפלור לתוך מרק הירקות עד מומס.
מקציפים בחמאת בוטנים, רוטב סויה, דבש, סוכר חום, שמן שומשום, זנגביל טחון ופלפל אדום. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים עד מעובה, על 5 דקות. תערבבי את הסאקי ותתחממי.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את השום והבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים בברוקולי, גזר, פלפל אדום, ואפונה הצמד סוכר. להפחית חום, כיסוי, קיטור עד הירקות מכרזים, על 5 דקות. לזרוק את הירקות עם רוטב בוטנים ופסטה לשרת.