אטריות ירקות האביב
מתכון אטריות ירקות האביב יכול להתבצע בעוד כ-25 דקות. והוא יספק כ 2 מנות. במנה עיקרית זו יש 604 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שיני שום, רוטב סויה, בצל אביב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אטריות בצל ברווז ואביב, עוף לימון עם אטריות ירקות האביב, ו ירקות קלויים באביב עם אטריות דלעת סקווש.
הוראות
מחממים את השמן בווק. באמצעות מספריים, לגזור את הבייקון לתוך השמן החם ומטגנים, ערבוב מדי פעם, במשך 2 דקות.
טיפ האספרגוס וברוקולי לתוך ווק עם שום בצל אביב. מערבבים ומטגנים במשך כדקה ואז למעלה עם האטריות pois petits ולטפטף על כף מים. מכסים את המחבת ולתת לכל קיטור במשך 4 דקות עד הברוקולי הוא פשוט רך.
מערבבים הכל יחד ומגישים מיד, עם בקבוק רוטב סויה על השולחן כך שכל אדם יכול להוסיף משלהם, על פי הטעם.