אטריות סובה פריך
גשו לסופר וקנו כוסברה, אטריות סובה, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אטריות סובה קר עם רוטב טבילה Tsuyu (zaru Soba), Zaru Soba (אטריות סובה קרות), ו סלט סובה קר עם ירקות פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את אטריות סובה עד שנעשה, על 3 עד 5 דקות.
מסננים את האטריות אבל לא לשטוף אותם.
טפטף עליהם שמן שומשום וזרק אותם היטב.
מוסיף את שומשום, בצל ירוק, כוסברה, וג ' ינג ' ר.
מערבבים היטב כדי לשלב את החומרים.
לחמם מקל לא או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני.
להוסיף קצת שמן שומשום למחבת.
שכבת תערובת אטריות באופן שווה על החלק התחתון של המחבת. מבשלים את האטריות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם חומים ופריכים, על 15 דקות.
מגישים כמנה צדדית או להשתמש בהם כמקשטים למרקים או סלטים.