קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

אטריות סובה פריך

אטריות סובה פריך
גשו לסופר וקנו כוסברה, אטריות סובה, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אטריות סובה קר עם רוטב טבילה Tsuyu (zaru Soba), Zaru Soba (אטריות סובה קרות), ו סלט סובה קר עם ירקות פריכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את אטריות סובה עד שנעשה, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות סובהאטריות סובה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מסננים את האטריות אבל לא לשטוף אותם.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
4
טפטף עליהם שמן שומשום וזרק אותם היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשוםשמן שומשום
5
מוסיף את שומשום, בצל ירוק, כוסברה, וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
בצל ירוקבצל ירוק
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
6
מערבבים היטב כדי לשלב את החומרים.
7
לחמם מקל לא או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
להוסיף קצת שמן שומשום למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשוםשמן שומשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
שכבת תערובת אטריות באופן שווה על החלק התחתון של המחבת. מבשלים את האטריות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם חומים ופריכים, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מגישים כמנה צדדית או להשתמש בהם כמקשטים למרקים או סלטים.