אטריות סיניות פריכות עם חצילים ובוטנים
המתכון פריך אטריות סיניות עם חצילים ובוטנים מוכן בערך 55 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל סיני. מנה אחת מכילה 654 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שרי, שום, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה אדיר. נסו קל סיני פריך אטריות, אוכל סיני עוף צ'או מיין עם אטריות פריכות, ו בוטנים מבושלים סיניים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את קוביות החצילים במסננת.
מוסיפים את המלח וזורקים היטב.
תן את ניקוז החצילים במשך 15 דקות, ולאחר מכן לשטוף אותו קלות עם מים.
תנו לחצילים לנקז שוב במסננת.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את האטריות ומרתיחים אותם במשך כ 5 דקות, עד שהם רכים.
לנקז ולשטוף היטב עם מים קרים.
תן לאטריות לנקז במסננת לפחות 10 דקות.
מערבבים את השרי עם עמילן תירס בקערה קטנה.
מערבבים היטב ומניחים בצד.
בסיר לשלב את חומץ היין האדום, מים, זנגביל, סוכר, רוטב דגים חיקוי, ובצל. מביאים את התערובת לרתיחה, הופכים את החום לנמוך ונותנים לתערובת להתבשל במשך 5 דקות.
במחבת גדולה, רצוי לא מקל, חום 1/2 שמן כפות על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את החציל ומבשלים אותו במשך 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את השום והפלפל האדום ומבשלים, מערבבים מדי פעם במשך 5 דקות יותר או עד שהחציל מתרכך.
מוסיפים את תערובת הבצל-חומץ ואת תערובת קורנפלור-שרי. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם. שמור על התערובת חמה.
במחבת לא מקל גדול לחמם את הנותרים 1/2 כפות שמן על חום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן, מוסיפים את האטריות, ואז מניחים שתיים או שלוש צלחות על גביהם כך שיותר שטח פנים יהיה חום.
תן לנודלס לשבת על אש בינונית גבוהה במשך 5 דקות. כאשר האטריות פיתחו קרום חום זהוב בצד התחתון להסיר את הצלחות, להפוך את האטריות מעל עם מרית ולבשל אותם 5 דקות בצד השני. אז תוריד את המחבת מהחום.
מוסיפים את הבוטנים לתערובת החצילים, ומכניסים אותם על צלחות. מחלקים את האטריות לארבעה חלקים, ומניחים אותן על הירקות והרוטב.
מפזרים נענע, אם אתה רוצה, ומגישים.