אם יש לכם ברוקולי, חזה עוף, חמאת בוטנים חלקהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אטריות סצ'ואן עם ברוקולי, עוף סצ'ואן ואטריות, ו עוף סצ'ואן עם אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מניחים את חזה העוף על מחבת סדין, צד העור למעלה. לשפשף את צמרות עם שמן זית ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. צלוי במשך 35 דקות, עד מבושל דרך. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
מלח ופלפל
שמן זית
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר את הבשר מהעצמות וזרוק את העור והעצמות. לגרוס את העוף בחתיכות גדולות בגודל ביס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בשר
5
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ו blanch את פרחי ברוקולי במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרחי ברוקולי
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מסננים ומיד לטבול בקערה של מי קרח כדי לעצור את הבישול ולהגדיר את הצבע.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
לנקז ולהניח בצד.
8
מניחים את השום, זנגביל, שמן צמחי, טחינה, חמאת בוטנים, רוטב סויה, שרי, חומץ שרי, דבש, שמן צ ' ילי, שמן שומשום, 1/2 כפית פלפל שחור ופלפל קאיין במעבד מזון מצויד להב פלדה מחית עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
חומץ שרי
חמאת בוטנים
שמן צמחי
פלפל שחור
שמן שומשום
שמן צ ' ילי
רוטב סויה
שום
ג ' ינג ' ר
שרי.
טחינה
דבש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
9
מוסיפים טיפת שמן זית לסיר גדול של מים מלוחים רותחים ומבשלים את הספגטי על פי ההוראות שעל האריזה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ספגטי
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
מסננים את הפסטה במסננת, מניחים אותה בקערה גדולה, ובעוד עדיין חם, לזרוק עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
11
מוסיפים את הבצל הירוק, הפלפלים, העוף והברוקולי וזורקים היטב.