קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות10
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אטריות פולניות

אטריות פולניות
אטריות פולניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כרוב, בצל, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. . וזה די טוב. נסו כרוב פולני ואטריות (Lazanki), אטריות וכרוב בסגנון פולני, ו אטריות וכרוב פולניות של גורמה חסכנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. מערבבים את האטריות ביצים, ולחזור לרתיחה. מבשלים, נחשפים, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך, אבל עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
ניקוז.
3
בינתיים, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים את הנקניק, פלפל ירוק ובצל. מבשלים ומערבבים עד הנקניק מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
5
להביא את 4 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול. מערבבים את הכרוב, את תערובת הנקניקיות ואת האטריות. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב הוא רך, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
מוסיפים מים בעת הבישול במידת הצורך; התערובת לא צריכה להיות יבשה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
7
מקשטים עם שמנת חמוצה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות