אטריות פולניות
אטריות פולניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כרוב, בצל, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. . וזה די טוב. נסו כרוב פולני ואטריות (Lazanki), אטריות וכרוב בסגנון פולני, ו אטריות וכרוב פולניות של גורמה חסכנית (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. מערבבים את האטריות ביצים, ולחזור לרתיחה. מבשלים, נחשפים, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך, אבל עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 5 דקות.
בינתיים, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים את הנקניק, פלפל ירוק ובצל. מבשלים ומערבבים עד הנקניק מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד, על 10 דקות.
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
להביא את 4 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול. מערבבים את הכרוב, את תערובת הנקניקיות ואת האטריות. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב הוא רך, על 30 דקות.
מוסיפים מים בעת הבישול במידת הצורך; התערובת לא צריכה להיות יבשה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מקשטים עם שמנת חמוצה אם תרצה.