קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות10
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אטריות פולניות

אטריות פולניות
אטריות פולניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כרוב, בצל, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. . וזה די טוב. נסו כרוב פולני ואטריות (Lazanki), אטריות וכרוב בסגנון פולני, ו אטריות וכרוב פולניות של גורמה חסכנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. מערבבים את האטריות ביצים, ולחזור לרתיחה. מבשלים, נחשפים, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך, אבל עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
ניקוז.
3
בינתיים, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים את הנקניק, פלפל ירוק ובצל. מבשלים ומערבבים עד הנקניק מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
5
להביא את 4 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול. מערבבים את הכרוב, את תערובת הנקניקיות ואת האטריות. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב הוא רך, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים מים בעת הבישול במידת הצורך; התערובת לא צריכה להיות יבשה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
מקשטים עם שמנת חמוצה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק