אטריות פירות ים מוקרמים
אם יש לך צדפות, מלח ופלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: מאכלי ים מטוגנים ואטריות ירקות, אטריות רוטב שחור קוריאני עם פירות ים (סמסון Jajangmyeon), ו עוגת פירות ים שמנת.
הוראות
מטגנים את הבצלים ואת השום במחבת משומנת או חמאה קלות על חום בינוני, במשך 5 דקות או עד מכרז.
מוסיף את הפטריות וצדפות ו לטגן במשך 2 דקות נוספות.
הסר מהחום והנח בצד. (הערה: הקפד לא לבשל את הצדפות יתר על המידה.)
בסיר גדול מעל חום גבוה, להביא את המים לרתיחה.
מוסיפים את אטריות הראמן ומרתיחים במשך 3 דקות, מפחיתים את החום לפי הצורך. מערבבים את מנות טעם המרק, שמנת חמוצה ואת תערובת צדפות שמורות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מפחיתים את החום לנמוך ונותנים לרתוח במשך 5 דקות.
מוסיפים את השרימפס המבושל והסרטן, מאפשרים לחמם ולהגיש.