קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אטריות קוריאניות צלולות עם ירקות מעורבים

אטריות קוריאניות צלולות עם ירקות מעורבים
אטריות ברור קוריאני עם ירקות מעורבים יכול להיות רק קוריאניתname מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מנות ראשונות יש 310 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, רוטב סויה, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קוצצים Chae (ירקות מעורבים קוריאני עם בשר ואטריות), Mool Gooksu (קוריאני מעורב אטריות מרק אנשובי), ו Bibimbap-אורז קוריאני מעורב עם בשר וירקות שונים.

הוראות

1
במחבת מכוסה 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 ליטרים מים לרתיחה. לטבול את חוטי שעועית במים ומערבבים להפריד; לכסות ולהסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
אטריות צלופןאטריות צלופן
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בואו לעמוד עד אטריות רכות, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
לנקז היטב. עם מספריים, לחתוך לאורכים 6 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
4
שוטפים פטריות ומניחים בקערה קטנה עם מספיק מים חמים כדי לכסות; לתת לעמוד עד רך, על 15 דקות. הרם פטריות מן השריית נוזל (מילואים נוזלי לשימוש אחר או להשליך) ולסחוט יבש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
גזעים חתוכים מפטריות וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
חותכים כובעי פטריות לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
7
יש לשטוף את הבשר ולייבש אותו. חותכים בשר לחתיכות 1/4 אינץ'. בקערה, מערבבים בשר עם 1 כפית שמן שומשום, 2 כפות רוטב סויה, בצל ירוק פרוס, 1 כפית סוכר, והשום. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות או עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
בינתיים, שורש לקצץ מסתיים בצל ירוק; לחתוך לאורכים 2 אינץ', כולל צמרות ירוקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
9
במחבת nonstick 12 אינץ ' או במחבת nonstick 5-6 ליטר על חום בינוני-גבוה, מערבבים 2 כפיות שמן שומשום והבצל הצהוב עד מעט מתרכך אבל לא צולע, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהובבצל צהוב
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
יוצקים לתוך קערה גדולה. החזירו את המחבת לחום בינוני-גבוה, והוסיפו עוד 1 כפית שמן שומשום, הגזרים ואורכי הבצל הירוק. מערבבים עד בצל ירוק הם קמלים מעט, על 1 דקה; להוסיף קערה. להחזיר מחבת לחום בינוני-גבוה ולהוסיף 2 כפיות שמן שומשום, פטריות, ואת השעועית הירוקה; מערבבים עד פטריות הם משחימים קלות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
להוסיף לקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
החזרת מחבת לחום בינוני-גבוה; מוסיפים 1 כף שמן שומשום ותערובת הבשר. מערבבים עד השחמה קלה, 2 עד 3 דקות; להוסיף קערה. להחזיר מחבת לחום ולהוסיף אטריות מנוקזות, 3 כפות רוטב סויה, 1 שמן שומשום כף, 2 כפיות סוכר, ו 1/4 פלפל כפית; מערבבים עד אטריות חמות, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
יוצקים לתוך קערה עם תערובת ירקות בשר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מערבבים היטב, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
15
יוצקים לתוך קערה; מפזרים זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות גבריאלסקלוף שנין בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
2019 Chenin Blanc הותסס באופן טבעי בחביות ישנות 85% עם התערבות מינימלית, והשאר עובר תסיסה במכלי פלדה. על האף, תפוחים ירוקים, גרידת ליים, דבש ואבן רטובה. חיך אלגנטי עם איזון, רעננות ומרקם מענג.