אטריות ברור קוריאני עם ירקות מעורבים יכול להיות רק קוריאניתname מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מנות ראשונות יש 310 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, רוטב סויה, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קוצצים Chae (ירקות מעורבים קוריאני עם בשר ואטריות), Mool Gooksu (קוריאני מעורב אטריות מרק אנשובי), ו Bibimbap-אורז קוריאני מעורב עם בשר וירקות שונים.
הוראות
1
במחבת מכוסה 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 ליטרים מים לרתיחה. לטבול את חוטי שעועית במים ומערבבים להפריד; לכסות ולהסיר מן החום.
שוטפים פטריות ומניחים בקערה קטנה עם מספיק מים חמים כדי לכסות; לתת לעמוד עד רך, על 15 דקות. הרם פטריות מן השריית נוזל (מילואים נוזלי לשימוש אחר או להשליך) ולסחוט יבש.
יש לשטוף את הבשר ולייבש אותו. חותכים בשר לחתיכות 1/4 אינץ'. בקערה, מערבבים בשר עם 1 כפית שמן שומשום, 2 כפות רוטב סויה, בצל ירוק פרוס, 1 כפית סוכר, והשום. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות או עד 2 שעות.
במחבת nonstick 12 אינץ ' או במחבת nonstick 5-6 ליטר על חום בינוני-גבוה, מערבבים 2 כפיות שמן שומשום והבצל הצהוב עד מעט מתרכך אבל לא צולע, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב
קורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
יוצקים לתוך קערה גדולה. החזירו את המחבת לחום בינוני-גבוה, והוסיפו עוד 1 כפית שמן שומשום, הגזרים ואורכי הבצל הירוק. מערבבים עד בצל ירוק הם קמלים מעט, על 1 דקה; להוסיף קערה. להחזיר מחבת לחום בינוני-גבוה ולהוסיף 2 כפיות שמן שומשום, פטריות, ואת השעועית הירוקה; מערבבים עד פטריות הם משחימים קלות, על 2 דקות.
החזרת מחבת לחום בינוני-גבוה; מוסיפים 1 כף שמן שומשום ותערובת הבשר. מערבבים עד השחמה קלה, 2 עד 3 דקות; להוסיף קערה. להחזיר מחבת לחום ולהוסיף אטריות מנוקזות, 3 כפות רוטב סויה, 1 שמן שומשום כף, 2 כפיות סוכר, ו 1/4 פלפל כפית; מערבבים עד אטריות חמות, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות גבריאלסקלוף שנין בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.