קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אטריות קוריאניות צלולות עם ירקות מעורבים

אטריות קוריאניות צלולות עם ירקות מעורבים
אטריות ברור קוריאני עם ירקות מעורבים יכול להיות רק קוריאניתname מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מנות ראשונות יש 310 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, רוטב סויה, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קוצצים Chae (ירקות מעורבים קוריאני עם בשר ואטריות), Mool Gooksu (קוריאני מעורב אטריות מרק אנשובי), ו Bibimbap-אורז קוריאני מעורב עם בשר וירקות שונים.

הוראות

1
במחבת מכוסה 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 ליטרים מים לרתיחה. לטבול את חוטי שעועית במים ומערבבים להפריד; לכסות ולהסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
אטריות צלופןאטריות צלופן
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בואו לעמוד עד אטריות רכות, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
לנקז היטב. עם מספריים, לחתוך לאורכים 6 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
4
שוטפים פטריות ומניחים בקערה קטנה עם מספיק מים חמים כדי לכסות; לתת לעמוד עד רך, על 15 דקות. הרם פטריות מן השריית נוזל (מילואים נוזלי לשימוש אחר או להשליך) ולסחוט יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
גזעים חתוכים מפטריות וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
חותכים כובעי פטריות לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
7
יש לשטוף את הבשר ולייבש אותו. חותכים בשר לחתיכות 1/4 אינץ'. בקערה, מערבבים בשר עם 1 כפית שמן שומשום, 2 כפות רוטב סויה, בצל ירוק פרוס, 1 כפית סוכר, והשום. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות או עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®שום גויה®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
בינתיים, שורש לקצץ מסתיים בצל ירוק; לחתוך לאורכים 2 אינץ', כולל צמרות ירוקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
9
במחבת nonstick 12 אינץ ' או במחבת nonstick 5-6 ליטר על חום בינוני-גבוה, מערבבים 2 כפיות שמן שומשום והבצל הצהוב עד מעט מתרכך אבל לא צולע, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהובבצל צהוב
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
יוצקים לתוך קערה גדולה. החזירו את המחבת לחום בינוני-גבוה, והוסיפו עוד 1 כפית שמן שומשום, הגזרים ואורכי הבצל הירוק. מערבבים עד בצל ירוק הם קמלים מעט, על 1 דקה; להוסיף קערה. להחזיר מחבת לחום בינוני-גבוה ולהוסיף 2 כפיות שמן שומשום, פטריות, ואת השעועית הירוקה; מערבבים עד פטריות הם משחימים קלות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
להוסיף לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
החזרת מחבת לחום בינוני-גבוה; מוסיפים 1 כף שמן שומשום ותערובת הבשר. מערבבים עד השחמה קלה, 2 עד 3 דקות; להוסיף קערה. להחזיר מחבת לחום ולהוסיף אטריות מנוקזות, 3 כפות רוטב סויה, 1 שמן שומשום כף, 2 כפיות סוכר, ו 1/4 פלפל כפית; מערבבים עד אטריות חמות, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
יוצקים לתוך קערה עם תערובת ירקות בשר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מערבבים היטב, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
15
יוצקים לתוך קערה; מפזרים זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות גבריאלסקלוף שנין בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
2019 Chenin Blanc הותסס באופן טבעי בחביות ישנות 85% עם התערבות מינימלית, והשאר עובר תסיסה במכלי פלדה. על האף, תפוחים ירוקים, גרידת ליים, דבש ואבן רטובה. חיך אלגנטי עם איזון, רעננות ומרקם מענג.