קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

אי צף עם חלב קוקוס ומנגו צ'אטני

אי צף עם חלב קוקוס ומנגו צ'אטני
האי צף עם חלב קוקוס ומנגו צ'אטני נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 548 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שעועית וניל, מלח, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כוסברה מנגו פאונד עוגות עוגה עם מנגו Chutney מילוי וקצפת קצפת חלב מרוכז ממותק, Floating Island (Oeufs a la Neige), ו וניל שעועית צף האי (חלב חינם) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 22
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
משרים את הטפיוקה ב 1/2 כוס חלב במשך 1 שעה. חמאה קלה ארבעה ramekins 6-אונקיה.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
בסיר קטן, לשלב את המנגו עם המים, שעועית וניל 1 כף הסוכר. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד המנגו מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את שעועית וניל מן הסיר ומערבבים את מיץ הסיד ואת ההתלהבות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
בסיר בינוני, לשלב את הטפיוקה וכל החלב השריה שלה עם כוס 1 הנותרים של חלב. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד טפיוקה הוא רך אבל עדיין לעיס, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
בסיר קטן, לטאטא את חלב הקוקוס עם 1/3 כוס הסוכר והמלח ולהביא לרתיחה מעל חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
העברה לקערה בינונית. מערבבים את הטפיוקה ומקררים במקרר או צ ' יל מהיר על ידי הגדרת הקערה בקערה גדולה יותר של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
טפיוקה.טפיוקה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
בקערה נירוסטה, לטאטא את חלבוני הביצה עם 2/3 כוס הנותרים של סוכר. הגדר את הקערה מעל אבל לא במחבת בינונית של מים רותחים לטאטא כל הזמן עד הלבנים הם מעט חם יותר מאשר טמפרטורת הגוף, על 100 על מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר את הקערה מהמים והכה את החלבונים ביצה במהירות גבוהה עד נוקשה מאוד מבריק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
כף מרנג לתוך ramekins החמאה. הקש על ramekins נגד משטח העבודה כדי ליישב את מרנג. תריץ את האגודל שלך מסביב לקצה כדי ליצור רכס קטן בין השוליים והקצפת. הגדר את ramekins במחבת קלייה קטנה ויוצקים מספיק מים חמים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins. מכסים את המחבת באופן רופף בנייר כסף ואופים במשך כ -25 דקות, או עד שהקצפת נקבעת בקושי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
להעביר את ramekins למתלה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
כפית את רוטב קוקוס-טפיוקה לתוך 4 קערות רדודות. תריץ סכין מסביב לקצפת ותהפוך את 1 למרכז של כל קערה. באמצעות כף, לגרוף קטן " כובע "ממרכז כל מקצפת, למלא עם צ' אטני מנגו ולהחליף את הקצפת " כובע.".
מרכיבים שתצטרך
צ ' אטני מנגוצ ' אטני מנגו
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
טפיוקה.טפיוקה.
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
14
הגישו את הקינוחים מיד.