קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

אי צף עם חלב קוקוס ומנגו צ'אטני

אי צף עם חלב קוקוס ומנגו צ'אטני
האי צף עם חלב קוקוס ומנגו צ'אטני נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 548 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שעועית וניל, מלח, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כוסברה מנגו פאונד עוגות עוגה עם מנגו Chutney מילוי וקצפת קצפת חלב מרוכז ממותק, Floating Island (Oeufs a la Neige), ו וניל שעועית צף האי (חלב חינם) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 22
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
משרים את הטפיוקה ב 1/2 כוס חלב במשך 1 שעה. חמאה קלה ארבעה ramekins 6-אונקיה.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
בסיר קטן, לשלב את המנגו עם המים, שעועית וניל 1 כף הסוכר. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד המנגו מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר את שעועית וניל מן הסיר ומערבבים את מיץ הסיד ואת ההתלהבות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
6
בסיר בינוני, לשלב את הטפיוקה וכל החלב השריה שלה עם כוס 1 הנותרים של חלב. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד טפיוקה הוא רך אבל עדיין לעיס, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
7
בסיר קטן, לטאטא את חלב הקוקוס עם 1/3 כוס הסוכר והמלח ולהביא לרתיחה מעל חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
העברה לקערה בינונית. מערבבים את הטפיוקה ומקררים במקרר או צ ' יל מהיר על ידי הגדרת הקערה בקערה גדולה יותר של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טפיוקה.טפיוקה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
בקערה נירוסטה, לטאטא את חלבוני הביצה עם 2/3 כוס הנותרים של סוכר. הגדר את הקערה מעל אבל לא במחבת בינונית של מים רותחים לטאטא כל הזמן עד הלבנים הם מעט חם יותר מאשר טמפרטורת הגוף, על 100 על מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר את הקערה מהמים והכה את החלבונים ביצה במהירות גבוהה עד נוקשה מאוד מבריק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
כף מרנג לתוך ramekins החמאה. הקש על ramekins נגד משטח העבודה כדי ליישב את מרנג. תריץ את האגודל שלך מסביב לקצה כדי ליצור רכס קטן בין השוליים והקצפת. הגדר את ramekins במחבת קלייה קטנה ויוצקים מספיק מים חמים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins. מכסים את המחבת באופן רופף בנייר כסף ואופים במשך כ -25 דקות, או עד שהקצפת נקבעת בקושי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
להעביר את ramekins למתלה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
כפית את רוטב קוקוס-טפיוקה לתוך 4 קערות רדודות. תריץ סכין מסביב לקצפת ותהפוך את 1 למרכז של כל קערה. באמצעות כף, לגרוף קטן " כובע "ממרכז כל מקצפת, למלא עם צ' אטני מנגו ולהחליף את הקצפת " כובע.".
מרכיבים שתצטרך
צ ' אטני מנגוצ ' אטני מנגו
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
טפיוקה.טפיוקה.
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
14
הגישו את הקינוחים מיד.