קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

אי צף עם חלב קוקוס ומנגו צ'אטני

אי צף עם חלב קוקוס ומנגו צ'אטני
האי צף עם חלב קוקוס ומנגו צ'אטני נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 548 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שעועית וניל, מלח, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כוסברה מנגו פאונד עוגות עוגה עם מנגו Chutney מילוי וקצפת קצפת חלב מרוכז ממותק, Floating Island (Oeufs a la Neige), ו וניל שעועית צף האי (חלב חינם) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 22
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
משרים את הטפיוקה ב 1/2 כוס חלב במשך 1 שעה. חמאה קלה ארבעה ramekins 6-אונקיה.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
בסיר קטן, לשלב את המנגו עם המים, שעועית וניל 1 כף הסוכר. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד המנגו מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
4
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
הסר את שעועית וניל מן הסיר ומערבבים את מיץ הסיד ואת ההתלהבות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
6
בסיר בינוני, לשלב את הטפיוקה וכל החלב השריה שלה עם כוס 1 הנותרים של חלב. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד טפיוקה הוא רך אבל עדיין לעיס, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
7
בסיר קטן, לטאטא את חלב הקוקוס עם 1/3 כוס הסוכר והמלח ולהביא לרתיחה מעל חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
8
העברה לקערה בינונית. מערבבים את הטפיוקה ומקררים במקרר או צ ' יל מהיר על ידי הגדרת הקערה בקערה גדולה יותר של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
טפיוקה.טפיוקה.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
9
בקערה נירוסטה, לטאטא את חלבוני הביצה עם 2/3 כוס הנותרים של סוכר. הגדר את הקערה מעל אבל לא במחבת בינונית של מים רותחים לטאטא כל הזמן עד הלבנים הם מעט חם יותר מאשר טמפרטורת הגוף, על 100 על מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
הסר את הקערה מהמים והכה את החלבונים ביצה במהירות גבוהה עד נוקשה מאוד מבריק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
11
כף מרנג לתוך ramekins החמאה. הקש על ramekins נגד משטח העבודה כדי ליישב את מרנג. תריץ את האגודל שלך מסביב לקצה כדי ליצור רכס קטן בין השוליים והקצפת. הגדר את ramekins במחבת קלייה קטנה ויוצקים מספיק מים חמים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins. מכסים את המחבת באופן רופף בנייר כסף ואופים במשך כ -25 דקות, או עד שהקצפת נקבעת בקושי.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
12
להעביר את ramekins למתלה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
כפית את רוטב קוקוס-טפיוקה לתוך 4 קערות רדודות. תריץ סכין מסביב לקצפת ותהפוך את 1 למרכז של כל קערה. באמצעות כף, לגרוף קטן " כובע "ממרכז כל מקצפת, למלא עם צ' אטני מנגו ולהחליף את הקצפת " כובע.".
מרכיבים שתצטרך
צ ' אטני מנגוצ ' אטני מנגו
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
טפיוקה.טפיוקה.
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
14
הגישו את הקינוחים מיד.