איטי לבשל שוקולד לבן פטל ועוגת שמנת
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 725 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, גבינת שמנת, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו בישול איטי עוגת גבינת שמנת פטל, עוגת פטל-קרם שוקולד לבן, ו בישול איטי עוגת קוקוס פטל (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 4 1/2-ליטר סיר איטי עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, לערבב את העוגה, להסיר ולהניח בצד 1/2 כוס של תערובת יבשה.
מוסיפים תערובת פודינג, חמאה מומסת, 2 ביצים שלמות, 1 חלמון ביצה ומים לעוגה לערבב בקערה גדולה. מערבבים עד מעורב היטב.
בקערה קטנה, מפזרים 1/4 כוס של העוגה השמורה לערבב על פטל קפוא. מערבבים למעיל. מקפלים פטל לתערובת תערובת עוגה.
יוצקים את הבלילה לתוך סיר איטי.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת, נשאר 1/4 תערובת עוגה כוס, הסוכר, ו 1 ביצה לבן. השתמש בסכין כדי לקפל תערובת גבינת שמנת לתוך הבלילה בסיר איטי, משאיר סרטים של גבינת שמנת פועל דרך הבלילה.
כיסוי; לבשל על חום גבוה הגדרת 2 עד 3 שעות או עד העוגה מוגדר במרכז. כבה תנור איטי; הסר כיסוי. מגניב לחלוטין לפני ההגשה.