רגל טלה משובצת בעשבים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגל משובצת עשב של כבש. מנה אחת מכילה 441 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פירורי לחם, מלח ופלפל, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם זיגוג לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו רגל טלה משובצת בעשבים, רגל טלה משובצת בעשבים, ו צלעות כבש מצופות עשב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים את פירורי הלחם עם חמאה, שום, פטרוזיליה, טימין, רוזמרין ומיץ לימון. מתבלים את הטלה עם מלח ופלפל. לשפשף כמה תערובת עשבי תיבול על החלק התחתון של הכבש ולהגדיר במחבת צלייה, צד שומן למעלה.
מורחים את החרדל על החלק העליון של הטלה, ואז מלטפים את תערובת העשב הנותרת על החלק העליון של הטלה.
אופים את הטלה במשך כ 2 שעות, עד השחמה על גבי מדחום לקרוא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הבשר 150 עבור בשר בינוני.
להעביר את הטלה ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 15 דקות. חותכים לפרוסות ומגישים.