איטיים לבישול אננס-טאקו חזיר
טאקו אננס-חזיר לבישול איטי עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קונכיות טאקו ישנות, שמנת, אננס עם מיץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: אננס לבישול איטי משך טאקו חזיר, תבשיל איטי חזיר חריף טאקו אננס, ו רוטב ברביקיו איטי טאקו חזיר עם סלסה אננס.
הוראות
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מניחים חזיר בבישול איטי; מפזרים תערובת תיבול טאקו. כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 7 עד 9 שעות או עד חזיר מתפרק בקלות עם מזלג.
הסר חזיר מ מבשל איטי; בשר חזיר לגרוס. מערבבים לתוך נוזל בסיר איטי. מערבבים באננס ומיץ ליים.
כדי לשרת, מחלקים בשר חזיר בין קונכיות טאקו (כ 1/4 כוס כל אחד), העליון עם שאר החומרים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.