איטלקי ממולא חזה עוף
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לקופסת המתכונים שלך, חזה עוף ממולא איטלקי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. אתה מקבל תוספת שמגישה 4. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לכם בזיליקום, תערובת גבינה, חזה עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון איטלקי ממולא חזה עוף, חזה הודו ממולא בנקניק איטלקי וחמוציות ספוגות מרסלה, ו פשוט איטלקי אפוי חזה עוף.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
שלב בקערה 1 1/2 כוס תערובת גבינה איטלקית, שום, בזיליקום ואורגנו.
מערבבים גבינת פרמזן ופירורי לחם בקערה נפרדת.
חותכים צד אחד של כל חזה עוף דרך האמצע אופקית עד חצי סנטימטר מהצד השני. פתח את שני הצדדים ופרש אותם כמו ספר פתוח. קל פאונד עוף לשטח. ממלאים כל חזה עוף בתערובת תערובת גבינה איטלקית וסוגרים כמו ספר מעל המילוי. מצפים את החלק החיצוני של כל חזה עוף בביצה; לחץ על תערובת פירורי לחם מעל שכבת הביצה כדי לצפות כל חזה עוף. מסדרים חזה עוף בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים מתבהרים, כ-45 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות פרנהייט (74 מעלות צלזיוס).
יוצקים רוטב ספגטי על עוף מבושל; למעלה עם 1/4 כוס תערובת גבינה איטלקית.
אופים עד שהרוטב מבעבע והגבינה נמסה, כ -5 דקות נוספות.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את קזאן אמה קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
![קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו]()
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו