איך להכין אגבה תוצרת בית ובייקון מעושן בורבון
איך להכין אגבה תוצרת בית ובייקון מעושן בורבון הוא חלב חינם משקאות. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 713 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 60 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי את נקטר המאדהאוון אגבה, מרק ויסקי בורבון של מייקר, מלח בריפוי ורוד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תירס קרמל תוצרת בית עם בורבון ובייקון, בורבון בקרמל בייקון וירושה עגבניות BLT W / ביצים מטוגנות + גבינת גאודה מעושנת, ו חזה הודו מעושן Agave-Dijon Brined (מתכונים דומים).
הוראות
במידת הצורך, להפשיר את הבטן חזיר במקרר. אתה לא יכול לרפא חזיר קפוא!
מערבבים את המלח, מלח ורוד וסוכר בקערה ומערבבים היטב.לשפשף את התערובת על פני כל פני השטח של הבטן.
מניחים בטן חזיר בשקית 2 ליטר או מיכל רדוד. (המלח יגרום חזיר לשחרר מים יצירת מי מלח).
יוצקים את נקטר האגבה מעל בטן החזיר. ודא שלה מופץ באופן שווה על כל הצדדים של בטן החזיר.מקררים, הופכים את החזיר, ומחלקים מחדש את התרופה כל יום במשך שבעה ימים.
הסר את החזיר מן התרופה, לשטוף ביסודיות, לטפוח יבש.
מניחים אותו על מדף מעל מגבות נייר במקרר ולאפשר להתייבש, חשוף במשך 12-24 שעות.