איך להכין בשר בקר צלוי
איך להכין בשר בקר צלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 97 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם צלי בקר בקר, חומץ טרגון, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. ציון זה מוצק. נסו בשר בקר צלוי, בשר בקר צלוי, ו צלי בקר בקר עבור מתכונים דומים.
הוראות מערבבים פטריות פורצ ' יני ומים בקערה; להשרות עד רך, 1 שעה.
מסננים ושומרים נוזלים. קוביות והניחו פטריות ונוזל שמור בצד.
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
מתבלים בשר בקר בנדיבות במלח ופלפל.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה בתנור על אש גבוהה.
מניחים בשר בקר במחבת; מבשלים עד להשחמה מכל הצדדים, 5 עד 8 דקות לכל צד.
מנמיכים את האש לבינונית ומערבבים פנימה 1 כף חמאה, שאלוט וקורט מלח; מבשלים עד שאלוט רך ושקוף, 5 עד 7 דקות.
יוצקים חומץ טרגון למחבת ומביאים לרתיחה תוך כדי גירוד כל החלקים השחומים מהתחתית. מערבבים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, 2 עד 4 דקות.
יוצקים ציר עגל, שמנת, 1/2 כוס נוזל פטריות שמור, פטריות, מלח ופלפל; מערבבים לאיחוד. מחזירים בקר למחבת.
צולים בתנור שחומם מראש עד שהבשר בינוני נדיר, כ-45 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא 130 מעלות צלזיוס (54 מעלות צלזיוס).
מעבירים בשר לצלחת ואוהל רופף בנייר כסף. מניחים מחבת על אש גבוהה ומביאים לרתיחה מיצי מחבת.
מערבבים 1 כף חמאה וטרגון; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מחזירים את המכרז ואת כל המיצים המצטברים למחבת ומגישים.
מרכיבים מנות :
79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פטריות פורצ'יני מיובשות 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) טרגון טרי קצוץ 6 ריבס, קצוץ טרי או קפוא מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli) 1 kgs בשר קצוץ טנדרלוין צלי, קשור 1 צביטה 1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק שאלוט פרוס 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק חומץ טרגון 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) חמאה ללא מלח 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק ציר עגל 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) 2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק מים חמים