קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

איך להכין בשר בקר צלוי

איך להכין בשר בקר צלוי
איך להכין בשר בקר צלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 97 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם צלי בקר בקר, חומץ טרגון, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. ציון זה מוצק. נסו בשר בקר צלוי, בשר בקר צלוי, ו צלי בקר בקר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מערבבים פטריות פורצ ' יני ומים בקערה; להשרות עד רך, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסננים ושומרים נוזלים. קוביות והניחו פטריות ונוזל שמור בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
3
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מתבלים בשר בקר בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה בתנור על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים בשר בקר במחבת; מבשלים עד להשחמה מכל הצדדים, 5 עד 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מנמיכים את האש לבינונית ומערבבים פנימה 1 כף חמאה, שאלוט וקורט מלח; מבשלים עד שאלוט רך ושקוף, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
יוצקים חומץ טרגון למחבת ומביאים לרתיחה תוך כדי גירוד כל החלקים השחומים מהתחתית. מערבבים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ טרגוןחומץ טרגון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
יוצקים ציר עגל, שמנת, 1/2 כוס נוזל פטריות שמור, פטריות, מלח ופלפל; מערבבים לאיחוד. מחזירים בקר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגלציר עגל
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
צולים בתנור שחומם מראש עד שהבשר בינוני נדיר, כ-45 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא 130 מעלות צלזיוס (54 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מעבירים בשר לצלחת ואוהל רופף בנייר כסף. מניחים מחבת על אש גבוהה ומביאים לרתיחה מיצי מחבת.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
מערבבים 1 כף חמאה וטרגון; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מחזירים את המכרז ואת כל המיצים המצטברים למחבת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות