איך להכין סושי Nigiri
צריך ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, מתאבנים ידידותיים וצמחוניים? איך להכין סושי Nigiri יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח היפני. אם יש לך מים, אורז, hamachi, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: סושי Nigiri עם אבוקדו, מלפפון, ועלי Shiso, טונה Nigiri, ו בייקון Nigiri.
הוראות
מביאים מים ואורז לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מעבירים אורז לקערה וחותכים בחומץ אורז באמצעות משוט אורז או כף עץ. מתבלים עם 1 כפית סוכר ו 1 כפית מלח, או לטעום. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
הכן דגים לעטיפה על ידי חיתוך נגד התבואה לחתיכות דקות על 2 אינץ 'ארוך ו 1 אינץ' רחב. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
לטאטא ביצים, 1/2 כפית סוכר, ו 1/4 כפית מלח יחד בקערה.
יוצקים על 1/4 של התערובת בשכבה דקה במחבת גדולה משומנת על חום בינוני. מבשלים בלי לערבב עד מבושל דרך, על 2 עד 3 דקות.
להתגלגל לתוך יומן ולהגדיר בצד אחד של המחבת. חזור עם 1/4 של תערובת הביצה, מתגלגל כל יומן לתוך יומן חדש, כדי ליצור יומן אחד גדול. חותכים חביתה באלכסון לחתיכות בעובי של 1/2 אינץ'.
מניחים חתיכה של דגים או שרימפס ביד שלך ולמרוח אותו בקלילות עם ממרח ווסאבי אם תרצה בכך. לתפוס 1 עד 2 כפות של אורז לגלגל אותו לתוך גוש קטן ביד שלך.
מניחים את כדור האורז על גבי הדגים או שרימפס, לסחוט בעדינות כדי להפוך אותו לדבוק. הניחו בצד בזמן שאתם מרכיבים את שאריות הדגים והשרימפס.
קח פרוסת חביתת ביצים ביד שלך, לתפוס 1 עד 2 כפות של אורז, לגלגל אותו לתוך גוש קטן ביד שלך.
מניחים את כדור האורז על גבי הביצה, לסחוט בעדינות כדי להפוך אותו לדבוק.
לעטוף רצועה של נורים סביב כל חבילה; להרטיב קצה אחד של רצועת נורי חותם להצטרף.