איך להכין פנקייק מיושן
איך להכין פנקייק מיושן הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 108 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-827 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד גם כארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר כף ציון של 29%. נסו פנקייק מיושן, לביבות מיושנות וטובות, ו לביבות תפוחי אדמה מיושנות (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר בקערה גדולה.
מקציפים פנימה חמאה מומסת, ביצה וחלב עד לאיחוד.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. ריסוס עם תרסיס בישול.
יוצקים את הבלילה למחבת החמה, בערך 1/4 כוס בלילה לכל פנקייק. מבשלים 2 עד 3 דקות, עד שמופיעות בועות בצדדים ובמרכז כל פנקייק. הופכים ומבשלים עד להזהבה, בערך 1 עד 2 דקות.