קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

איך להכין קציצות איטלקיות

איך להכין קציצות איטלקיות
איך לעשות קציצות איטלקיות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 465 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בשר בקר טחון, שום, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב קטוגני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו איך להכין קציצות איטלקיות, קציצות איטלקיות מוכנות מראש, ו איך להכין כדורי בשר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים גיליון אפייה בנייר כסף ולרסס קלות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
2
משרים פירורי לחם בחלב בקערה קטנה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל בשמן חם עד שקוף, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מערבבים בשר בקר וחזיר יחד בקערה גדולה. מערבבים בצל, תערובת פירורי לחם, ביצים, פטרוזיליה, שום, מלח, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום, תיבול עשבי תיבול איטלקי, וגבינת פרמזן לתערובת בשר עם מרית גומי עד בשילוב. מכסים ומקררים במשך כשעה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פרמזןפרמזן
פלפל שחורפלפל שחור
תיבולתיבול
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
בצלבצל
לחםלחם
בקרבקר
ביצהביצה
בשרבשר
חזירחזיר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
5
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
באמצעות ידיים רטובות, ליצור תערובת בשר לתוך כדורים על 1 1/2 אינץ ' בקוטר. מסדרים על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה ובישל דרך, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.