איך לעשות רוטב בשר פשוט יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הרוטב שלך. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 446 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. . אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו, חלב, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רוטב חרדל-רוטב זה קל לעשות, והולך טוב עם בשר וירקות, רוטב בשר מהיר ופשוט לפסטה, ו ספגטי ללא גלוטן ברוטב בשר פשוט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים בשר בקר, ערבוב לעתים קרובות, עד משחימים היטב, כ 15 דקות. מערבבים שום ובצל ירוק לתוך הבשר. לבשל עד שהתרכך, על 2 דקות.
יוצקים מרק בשר למחבת ולקרצף את כל חתיכות השחמה בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים חלב, מביאים לרתיחה, ומערבבים רוטב פסטה לתערובת בקר. מבשלים עד חתיכות בשר מכרז, כ 40 דקות. אם התערובת עבה מדי, להוסיף קצת מים. מתבלים במלח, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום ועשבי תיבול איטלקיים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים בפנה וחוזרים לרתיחה. לבשל פסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל עדיין מוצק עד הנשיכה, על 11 דקות; לנקז.