קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות44
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

איך לעשות רוטב בשר פשוט

איך לעשות רוטב בשר פשוט
איך לעשות רוטב בשר פשוט יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הרוטב שלך. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 446 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. . אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו, חלב, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רוטב חרדל-רוטב זה קל לעשות, והולך טוב עם בשר וירקות, רוטב בשר מהיר ופשוט לפסטה, ו ספגטי ללא גלוטן ברוטב בשר פשוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים בשר בקר, ערבוב לעתים קרובות, עד משחימים היטב, כ 15 דקות. מערבבים שום ובצל ירוק לתוך הבשר. לבשל עד שהתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים מרק בשר למחבת ולקרצף את כל חתיכות השחמה בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים חלב, מביאים לרתיחה, ומערבבים רוטב פסטה לתערובת בקר. מבשלים עד חתיכות בשר מכרז, כ 40 דקות. אם התערובת עבה מדי, להוסיף קצת מים. מתבלים במלח, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום ועשבי תיבול איטלקיים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
רוטב פסטהרוטב פסטה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים בפנה וחוזרים לרתיחה. לבשל פסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל עדיין מוצק עד הנשיכה, על 11 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פנה!פנה!
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
יוצקים פנה לרוטב ולזרוק קלות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
מעבירים לקערת הגשה ומגישים עם קמצוץ גבינת פרמזן-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך