אין קציץ בשר רגיל.
שום קציץ בשר רגיל לא דורש 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 641 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם עגבניות שימורים, תערובת שום ותיבול עשבי תיבול, חזיר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם תירס לערבב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם תירס הודי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: לא לחם הקישואים הרגיל שלך., לא טוסט ארוחת הבוקר הרגיל שלך, ו טיפים להכנת עוגה רגילה נוספת-מיוחדת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick.
במעבד מזון או בלנדר, הדופק מלית לערבב פירורים עדינים; מקום בקערה גדולה. מערבבים בשר בקר טחון, חזיר טחון, בצל, פלפל ירוק, עגבניות, ביצים, מלח מתובל, תערובת תיבול, ופלפל. השתמש בידיים שלך כדי לערבב היטב; טפיחה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, 45 דקות עד 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (72 מעלות C). מגניב במשך 5 עד 10 דקות לפני חיתוך.