גשו לסופר וקנו את asafoetida, שמן canolan, הקרקע צ'ילה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו aloo gobi קארי, איך לעשות פונג'אבי aloo גובי / סגנון dhaba, אלו גובי, איך להכין אלו גובי יבש / פונג'בי אלו גובי, ו מסעדת aloo גובי בסגנון, איך לעשות aloo גובי מסאלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים חמאה או שמן על חום בינוני ב 12 אינץ ' כבד תחתית ישר צדדי נירוסטה sauté עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מוסיפים זרעי חרדל ומבשלים עד שהם מתחילים פופ, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
3
הוסף asafoetida, אנרדנה, כמון, כוסברה, פלפל שחור, צ ' ילה, כורכום. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
אספוטידה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכום
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
¼ כפית אורגנו
4
מוסיפים את תפוחי האדמה והכרובית ומתבלים בנדיבות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(צינור גדול)
5
הוסף מים לבוא 1/3 את הצדדים של הירקות. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה, כיסוי, ומבשלים עד תפוחי אדמה הם בעיקר במכרז, חידוש מים לפי הצורך. תפוחי אדמה עדיין צריך להיות קשה מדי לאכול בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
הסר את המכסה, ולהגדיל את החום להביא את הנוזל לרתיחה מהירה ונוזל מתחיל להפחית. לגרד את החלק התחתון של מחבת עם מרית כמו תפוחי אדמה מתחילים להידבק, ומועכים אותם נגד הצדדים של המחבת. בינתיים, לחמם את parathas במחבת יבשה על חום בינוני-נמוך, 1-2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
כאשר תפוחי האדמה הם במכרז מלא, להוסיף מלח לפי הטעם, ולאחר מכן להפריש להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(צינור גדול)
8
מניחים 2 עד 3 כפות ערמות במרכז paratha מחומם, למעלה עם יוגורט מנטה chutney. לעטוף בנייר כסף ולהגיש, שתי קטי לכל סועד.