אלואט עוף
עוף Alouette עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 589 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חצאי חזה עוף עור עצמות, גיליונות בצק עלים, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו פפריקה עוף Alouette, Alouette ® Cranberry Brie, ו Alouette ירקות קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
לפתוח גיליונות מאפה, לגלגל כל גיליון לתוך מלבן 14-x 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
חותכים גיליון 1 לתוך 4 (7 - x 6 אינץ') מלבנים; לחתוך גיליון שני לתוך 2 (7-x 6 אינץ') מלבנים 1 (14 - x 6 אינץ') מלבן. הגדר מלבן גדול בצד. לעצב כל מלבן קטן לתוך אליפסה על ידי זמירה את הפינות.
מורחים אליפסות מאפה באופן שווה עם גבינה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצה.
מפזרים עוף עם מלח ופלפל, ומניחים במרכז כל אליפסה מאפה. לחות קלות קצוות מאפה עם מים. קיפול מסתיים על פני עוף; לקפל צדדים מעל, לחיצה לאטום.
מניחים כל צרור, צד התפר למטה, על תבנית אפייה משומנת קלות.
לטאטא יחד ביצה 1 כף מים; תערובת מברשת על חבילות עוף.
חותכים עיצובים גיליון מאפה שמור, באמצעות חותך עלה קטן חותך פרח קטן. ציון משאיר עם סכין קילוף,אם תרצה. השתמש לבחור עץ לעשות חור קטן במרכז הפרחים.
חותכים 6 רצועות צרות לגבעולים. לטבול מגזרות בתערובת ביצים, ולסדר דפוס דקורטיבי על חבילות עוף. מכסים ומצננים עד 24 שעות, או אופים מיד.
אופים ב 400 על מתלה תנור נמוך 25 דקות או עד חום זהוב.
* 1/2 כוס עירית-ו-בצל גבינת שמנת בטעם ניתן להחליף גבינת אלואט.