קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

אלמן דגים

אלמן דגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Viudo דה Pescado (אלמן דגים). המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. אם יש לכם דגים, תפוחי אדמה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Escabeche de Pescado (דגים במרינדה או דגים כבושים), Tapao de Pescado (תבשיל דגים), ו Pescado Viejo (תבשיל דגים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מניחים את המים עם הבצל, שיני שום, בצל ירוק, כמון, מלח, פלפל ואת בננות. מבשלים מעל חום בינוני במשך כ 5 דקות.להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את תפוחי האדמה, yuca ודלעת, ומבשלים כ -10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
קסבהקסבה
3
מוסיפים את הדגים ומבשלים כ -10 עד 15 דקות יותר או עד שהירקות רכים והדגים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מניחים את כל הירקות והדגים על צלחות בודדות למעט מרק, חלוקת הדגים, וירקות באופן שווה.ואז למעלה עם הוגאו ומגישים עם אורז לבן ואבוקדו בצד. לטעום ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
אורז לבןאורז לבן
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מגישים את המרק בקערות קטנות ומקשטים בכוסברה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה