אלמן דגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Viudo דה Pescado (אלמן דגים). המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. אם יש לכם דגים, תפוחי אדמה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Escabeche de Pescado (דגים במרינדה או דגים כבושים), Tapao de Pescado (תבשיל דגים), ו Pescado Viejo (תבשיל דגים) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מניחים את המים עם הבצל, שיני שום, בצל ירוק, כמון, מלח, פלפל ואת בננות. מבשלים מעל חום בינוני במשך כ 5 דקות.להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים את תפוחי האדמה, yuca ודלעת, ומבשלים כ -10 דקות יותר.
מוסיפים את הדגים ומבשלים כ -10 עד 15 דקות יותר או עד שהירקות רכים והדגים מבושלים.
מניחים את כל הירקות והדגים על צלחות בודדות למעט מרק, חלוקת הדגים, וירקות באופן שווה.ואז למעלה עם הוגאו ומגישים עם אורז לבן ואבוקדו בצד. לטעום ולהתאים את התיבול.
מגישים את המרק בקערות קטנות ומקשטים בכוסברה טרייה.