אמא שלי גידלה סופגניות.
אמא שלי גידלה סופגניות. יכול להיות שזו ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 209 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. . אם יש לכם ירקות קיצור, סוכר ממתקים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא משהו. נסו סופגניות מורמות, סופגניות מורמות, ו סופגניות תפוחי אדמה מורמות (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 1/2 כוס מים חמים לתוך קערה קטנה, ומערבבים את השמרים 1 כפית סוכר. אפשר לתערובת השמרים לעמוד עד שהיא יוצרת שכבת קצף שמנת על גבי, 5 עד 10 דקות.
מניחים חלב וירקות מתקצרים לסיר קטן מעל חום בינוני נמוך ומבשלים עד שהקיצור נמס והחלב יש בועות זעירות סביב הקצה.
מניחים 1/4 כוס סוכר והמלח לתוך קערת העבודה של מערבל לעמוד גדול ויוצקים את החלב וקיצור לתוך הקערה.
מערבבים על מהירות נמוכה רק כדי להמיס סוכר; ולאפשר תערובת לעמוד עד חם.
הכה בתערובת השמרים, ביצים, ו 1 כוס קמח על מהירות נמוכה עד חלקה. בהדרגה להכות בקמח שנותר לעשות בצק רך.
המשך להכות את הבצק במהירות נמוכה עד שהבצק עוזב את הצדדים של הקערה, 2 עד 3 דקות.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין היטב ללוש עד חלקה אלסטית, 2 או 3 דקות יותר.
טופס את הבצק לתוך כדור ומניחים לתוך קערה גדולה משומנת. משמנים את החלק העליון של הבצק, ומכסים את הקערה בנייר שעווה. הגדר את הקערה למקום חם; תן את הבצק לעלות עד הוכפל בגודל, 1 עד 1 1/2 שעות.
אגרוף למטה את הבצק ולגלגל החוצה על משטח עבודה משוריין עד 1/2 אינץ ' עבה.
חותכים סופגניות מהבצק עם חותך סופגנייה עגול 3 1/2 אינץ 'עם חותך קטן 1 אינץ' במרכז.
תן את הסופגניות לעלות על משטח העבודה עד מאוד קל ורך, 40 דקות עד 1 שעה.
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בעדינות להרים ושחרר את הסופגניות לתוך השמן החם, עובד בקבוצות קטנות של 2 או 3 בכל פעם, ומבשלים עד הסופגניות הן חום זהוב בהיר, הופך פעם אחת, על 2 דקות.
מסננים את הסופגניות על מגבות נייר לספוג שמן.
בקערה, מערבבים 1 כף מים חמים ותמצית וניל, ומערבבים את הסוכר של הממתקים כדי להפוך זיגוג.
מורחים שכבה דקה של זיגוג על הסופגניות החמות.