אמברוזיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אמברוזיאן. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו סוכר, שמנת, מרשמלו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: אמברוזיה, אמברוזיה, ו אמברוזיה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את השמנת והסוכר לתוך הקערה של מערבל לעמוד עם מצורף מקציף שוט עד פסגות נוקשות נוצרים.
מוסיפים את השמנת החמוצה ומקציפים לשלב.
מוסיפים את המרשמלו, תפוז, אננס, קוקוס, פקאן ודובדבנים ומערבבים לשלב.
מעבירים לקערת הגשה זכוכית, מכסים ומניחים במקרר במשך 2 שעות לפני ההגשה.