אמנון אפוי עם חמאת עשבי תיבול
אמנון אפוי עם חמאת עשבי תיבול עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו סלרי, טרגון, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: אמנון חמאת לימון אפוי, אמנון אפוי מהיר עם חמאת שמיר אשכולית, ו אמנון אפוי עם טרגון-בצל ירוק מלית ורוטב חמאה.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. בקערה קטנה, לערבב את החמאה ואת טרגון עד בשילוב; להפריש.
לפרוס 4 חתיכות גדולות של נייר.
שכבת הירקות במרכז כל פיסת נייר, החל פטריות, ואז סלרי בצל ירוק. נקדו את הירקות עם חלק מחמאת העשב (להשתמש כמחצית) ומתבלים כל מנה עם 1/4 מלח כפית, ופלפל לפי הטעם.
להניח את פילה אמנון מעל הירקות; נקודה עם חמאת עשבי תיבול הנותרים.
מפזרים כל פילה עם 1/4 מלח כפית, ופלפל לפי הטעם.
להביא את הנייר מסתיים יחד, לקפל מעל crimp סגור על כל הצדדים כדי להפוך מנות אטום.
מניחים את החבילות על תבנית אפייה ואופים עד הדג מבושל דרך אבל עדיין לח, 18 עד 22 דקות.
הסר את החבילות מהתנור ותן לשבת 2 דקות לפני הפתיחה.
מעבירים את הדגים והירקות לצלחות ולטפטף עם מיצי הבישול.