אמנון בסגנון קוסטה ריקה אפוי עם אננס, שעועית שחורה ואורז
גשו לסופר וקנו סוכר, כוסברה, אננס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו גאלו פינטו (אורז ושעועית קוסטה ריקה), אמנון קוסטה ריקני, ו מרינדה קוסטה ריקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את האורז ואת מרק עוף בסיר מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך וספג את כל הנוזל, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערת ערבוב, לטאטא יחד את מיץ התפוזים, מיץ ליים, שמן, 2 כפות של כוסברה, שום, וסוכר; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 תפוז, גרידה
ליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים את פילה אמנון למרינדה, פונים למעיל. להשרות במקרר במשך 20 דקות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנון
תלת עצות, גזוז
5
מערבבים יחד את האורז מבושל, סלסה, שעועית, אננס, ונשארו 2 כפות של כוסברה בתבנית אפייה 2 או 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושל
(תערובת תבלינים קובנית)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
הסר את אמנון מן המרינדה, להזמין את המרינדה, ולהניח את פילה דגים על תערובת האורז, חופפים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
תלת עצות, גזוז
אמנון
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
יוצקים את המרינדה השמורה על הדגים. מרעפים את פרוסות הלימון על הדג.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת ליים
תלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
אופים עד פתיתי דגים בקלות, הוא אטום, מבושל דרך, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.